Contacteer Ons

*** Gelieve te lezen voordat u contact met ons op **********

1 ---- Hoe kan ik mijn bedrijf op Locallid.nl updaten?

Om update uw bedrijfsgegevens vriendelijk naar de exacte pagina waarop uw vermelding is en aanspraak maken op de lijst door te klikken op de "Claim Listing" knop net onder de aanbieding. Registreer, en vul de vordering verzoek details. Als u een zakelijke website geef het er voor ons om te controleren. Zodra uw aanvraag is goedgekeurd zullen wij u in te loggen en het actualiseren van de notering ZELF. Vervolgens kunt u afbeeldingen, beschrijvingen, enz. Toe te voegen

2 ---- Hoe kan ik mijn lijst volledig te verwijderen uit Locallid.nl

Om volledig te wissen (verwijderen) uw vermelding van deze website, stuur dan een e-mail naar de lijst bij locallid dot com en de link naar de pagina waar de aanbieding is.

3 ---- Hoe kan ik de lijst van mijn bedrijf op Locallid.nl?

Het is snel en makkelijk om hier een lijst van uw bedrijf. Uw bedrijf zal niet op de site verschijnen meteen als het kan tot 72 uur voor onze database te werken, en u zult worden gewaarschuwd wanneer uw vermelding live is. Vergeet niet om de inhoud toe te voegen aan uw lijst met een beschrijving (we wijzen op een minimum van 300 woorden), foto's en aanbiedingen op uw Business Centre.

4 ---- Hoe kan ik me inschrijven als eigenaar van een reeds genoteerd op Locallid.nl bedrijf?

Als uw bedrijf al op Locallid.nl maar je hebt het nog niet geclaimd, klikt u op "claim Vermelding" knop bevindt zich onder uw bedrijfsvermelding pagina en registreer u om de eigendom van de vermelding te claimen.

5 ---- Contact opnemen met bedrijven in de categorie op Locallid.nl

Neem contact op met het bedrijf rechtstreeks met behulp van hun telefoonnummer of adresgegevens. Gelieve ons niet contact op te nemen met betrekking tot een business to business zaken Bedankt

Overige vragen

Voor andere vragen die hierboven niet beantwoord stuur dan een e-mail naar de lijst bij urvilocal dot com. We zullen reageren op een e-mail verzoek met vragen die we hierboven niet hebben beantwoord.

eenvoudige bewoordingen

Deze pagina vermeldt de voorwaarden waaronder de website kan gebruiken. Door de toegang tot de website accepteert u en gaat ermee akkoord gebonden te zijn aan deze voorwaarden.

Locallid.nl is geen garantie voor de actualiteit, de volledigheid of de prestaties van de website of een van de inhoud. Hoewel we proberen ervoor te zorgen dat alle inhoud vermeld op de website correct op het moment van publicatie is, Locallid.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten, omissies of onjuiste inhoud op de website.

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of schade, financiële of andere als gevolg van je gebruik van de informatie die op de website informatie, noch Locallid.nl de geschiktheid of de kwaliteit van de producten of diensten vermeld op de website te garanderen.

Locallid.nl garandeert niet dat de toegang tot de website of de functies op de Website ononderbroken of foutloos zijn. Evenmin Locallid.nl garandeert dat de server waarop de website is gebaseerd, is vrij van virussen of andere schadelijke code.

We raden u aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het exacte type en de aard van de goederen of diensten die worden aangeboden door elke organisaties u op zoek naar het gebruik van de website. Wij raden u aan de kwalificaties van mensen, bedrijven en organisaties die de goederen of diensten te controleren en tevreden te zijn voor het omgaan met hen. Wij zijn geen agent voor en geven geen garanties voor deze organisaties of hun goederen en diensten te geven. Je moet niet alleen vertrouwen op de website of informatie die u op Locallid.nl voor advies en begeleiding.

De website bevat hyperlinks naar websites die door andere bedrijven website. We hebben geen controle over, en zijn niet verantwoordelijk voor eventuele andere websites beschikbaar gesteld vanuit of via de website. We hebben geen enkele garantie over de inhoud of hoe ze werken geven. U krijgt toegang tot en het gebruik van deze websites op eigen risico en zal moeten houden aan alle voorwaarden voor het gebruik die van toepassing zijn op deze sites. We niet goedkeuren of sponsor producten, diensten of inhoud u toegang of kopen via deze websites.